MHP Merkez İlçede görev değişimi

MHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanlığında devir teslim töreni gerçekleşti. Yeni ilçe başkanı belli oldu.

  • 1000

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu Merkez İlçe Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı.

MHP Kastamonu İl Başkanlığında yapılan törende, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Kapulu, görevini Enis Usturacı'ya devretti.

MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, "Bugün burada merkez ilçe başkanlığımız için devir teslim töreni gerçekleştireceğiz. Bu bir bayrak değişimidir. Yol yürümekten onur duyduğum dava arkadaşım Sayın Hüseyin Kapulu'ya ve onun nezdinde yönetim kurulu üyelerine hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum." dedi.

"SÖZÜNÜN ARKASINDA DURUR DURMAZ KENDİ BİLECEĞİ İŞTİR"

Ekim ayında Belediye Meclis toplantısında yapılan bir açıklama hakkında konuşan Kastamonu MHP İl Başkanı Emre Şahin, "Ekim ayı meclis toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Sayın Tufan Seydioğlu, 'Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarla kadrolaşıyor diyemezler. Belediyede atanan müdürler arasında CHP'li bir isim olduğunu kanıtlayan olursa meclis üyeliğinden istifa ederim' şeklinde bir açıklama yapmış. Sayın Tufan Seydioğlu'na istifa et demedik. Kendisi böyle bir iddiada bulundu. Sayın Seydioğlu bu açıklamayı kendi isteğiyle mi yaptı ya da yaptırıldı mı diye düşündük. Sayın Seydioğlu sözünün arkasında durur durmaz o da kendi bileceği iştir." dedi.

"ŞEHRİN AYARLARI İLE OYNAMAKTAN VAZGEÇİN"

Kadın personellerin belediye hizmetlerine değinen MHP İl Başkanı Şahin, "Kadınlar hiçbir belediye döneminde olmamış bir şekilde temizlik görevlisi yapıldı. Bir hanımefendinin tek başına sokaklarda temizlik yapması özellikle yaptığı çalışmaların güzel olması neticesinde daha da zorlamak adına kahvehanelerin önüne temizlik görevlisi olarak yollanmasını kabul etmiyoruz. Belediyeyi, bu şehrin ayarlarıyla oynamaktan vazgeçmeye davet ediyorum. 6 ayı aşkın bir süredir belediye içerisinde sadece ve sadece personel yer değişiklikleri, mobbing ve istifaya zorlamaktan başka ve bahaneler üretmekten başka bir hizmet hiçbirimiz görmedik. Yine kapalı kapılar ardında yaptıkları pazarlıkları açıklamalarını istiyorum. Kimler için, neler için gündem maddelerini değiştirdiklerini, hangi pazarlık masalarında bu gündem maddelerinin değiştiğini de kendilerinin açıklamasını bekliyorum. Onlar açıklamazlarsa bizler önümüzdeki günlerdeki basın açıklamalarımızda hemşehrilerimizi aydınlatmaya hazırız." diye konuştu.

Şahin, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin emir ve talimatları doğrultusunda bayrağı bugün Hüseyin Kapulu'dan devralacak değerli dava arkadaşım Enis Usturacı'ya ve yönetimine başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte aldığı bayrağı daha yüksek noktalara taşıyacağına şüphemiz yoktur. Teşkilat olarak da tüm dava arkadaşlarımla birlikte kendilerine dün olduğu gibi bugünde desteğimiz tamdır. Ben değil, biz diyoruz." ifadelerini kullandı.

"BAŞKANIMIZIN SONUNA KADAR YANINDA VE DESTEKÇİSİYİM"

Önceki dönem MHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Kapulu, "Cenab-ı Allah bana bu davada nefes almayı nasip etti. Bundan sonraki süreçte de nefes almayı nasip etsin. Yeni göreve gelecek Merkez İlçe Başkanımızın sonuna kadar yanında ve destekçisiyim. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim. Teşkilatımın her zaman emrinde ve yanındayım." dedi.

"ÇALMADIĞIMIZ KAPI SIKILMADIK EL KALMAYACAK"

MHP Merkez İlçe Başkanı Enis Usturacı, "Öncelikle bizleri bu kutlu göreve layık gören Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli başta olmak üzere teşkilat başkanımıza ve kıymetli il başkanıma teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün gerçekleştirdiğimiz törende bayrağı devraldığım değerli Başkanım Sayın Hüseyin Kapulu ve yönetimine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bize tebliğ edilen bu kutlu görevde sorumluluğumuzun bilinci içindeyiz. Durmadan, yorulmadan Allah'ın izniyle siz değerli dava ve yol arkadaşlarımın desteğiyle çalmadığımız kapı sıkmadığımız el kalmayacaktır. Bugün burada hepinizin huzurunda Hüseyin Başkanımdan tertemiz almış olduğum bu bayrağı onur ve gururla daha ileriye taşıyacağıma söz veriyorum. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan dava arkadaşlarıma basın mensuplarına teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum." diye konuştu.

Tören sonunda MHP İl Başkanı Emre Şahin, hizmetlerinden dolayı Hüseyin Kapulu'ya plaket, yeni MHP Merkez İlçe Başkanı Enis Usturacı'ya da görevlendirme belgesi takdim etti.

Törene, ilçe belediye başkanları, il başkanı, merkez ilçe başkanı ve parti teşkilatı üyeleri katıldı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme