Melih Buğur, başkanlığa aday!

Masa Tenisi Federasyonu Başkanlığı için geri sayım başladı. Kastamonu masa tenisi antrenörü Melih Buğur adaylığını açıkladı.

  • 323

Kastamonu masa tenisi antrenörlerinden Melih Buğur, kasım ayında gerçekleştirilecek olan Türkiye Masa Tenisi Federasyonu seçimlerinde başkanlığa adaylığını açıkladı.

Bir süredir federasyon başkanlığı için girişimlerini sürdüren ve projelerini hazırlayan Melih Buğur, "Kulüplerin hakkını korumak, il temsilcilerimizin her daim destekçisi olmak, fedakar hakemlerimizin, cefakar antrenörlerimizin her daim yanında olmak, sporcu kardeşlerimin emeğine saygı duyup hedefine ortak olup gelişimine katkı sağlamak, birlik ve beraberliği sağlayıp ahlaklı bir yapı kurmak, hedefli, ilkeli, kurumsal, sistemli, adaletli, şeffaf ve işlevsel bir federasyon için, basamak olarak kullanmayacağımız, ekonomisi güçlü, önceliği masa tenisi olan yönetimimizle Türkiye Masa Tenisi Federasyonunu yönetmeye talibiz.” dedi.

Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü masa tenisi antrenörü olan Melih Buğur, Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübü çatısı altında yetiştirdiği sporcularla ilimize sayısız başarılar kazandırmıştı.

Melih Buğur, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu başkanlığını kazandıktan sonra hayata geçirmeyi planladığı bazı projeleri hakkında ise şunları söyledi:

“İçerisinde 30 yatak kapasiteli konuk evi, bilimsel çalışmalar için bilim merkezi, fizik tedavi ünitesi, Ar-Ge ve Proje Birimi, Kondisyon ve Fitness Merkezi, beslenme ve sağlıklı yaşam birimi, mentör ve pedagog birimi, antrenör-sporcu-hakem destek birimi, paralimpik sporcu birimi, eğitimi birimi, organizasyon birimi, uluslararası ilişkiler birimi, basın ve halkla ilişkiler birimi ile sosyal alanların olduğu bir hizmet binasını federasyonumuza kazandırmayı hedefliyoruz.

Yeni dönemle birlikte ulusal ve uluslararası arenada daha çok maç, daha çok kamp organizasyonları yapacağız. Yönetimimiz başta olmak üzere tüm kurullarımızda kadın temsiline öncelik vereceğiz. 7/24 ulaşılabilir, işlevsel ve dijital bir federasyon oluşturacağız. İllerimizdeki, kulüp, antrenör, sporcu, hakem, ekipman, eğitim, organizasyon, masa tenisi ile ilgili aranan her bilgiye tek tuşla ulaşabileceğimiz Bilgi Bankası projesini hayata geçireceğiz.”

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme