Kuzeykent'te başıboş köpek sorunu!

Kuzeykent Mahallesi'nde basıboş köpekler tehlike saçıyor.

  • 1003

Kastamonu Kuzeykent Mahallesi'ndeki iş merkezlerinin bulunduğu alanlarda başıbos köpekler toplu şekilde görülüyor.

Sabahları işlerine giden vatandaşlar, köpeklerin saldırabileceğinden endişe ederken, iş merkezlerinin bulunduğu yerlerin işlek alanlar olduğu belirtildi.

Okulların da açılacak olması nedeniyle tehlikenin daha da artacağını dile getiren mahalle sakinleri, yetkilelere seslenerek acil önlem alınmasını istedi.

Haber Merkezi
Yorumlar 5
Gozde Yurt 11 Eylül 2024 11:48

Sokak kopekleri toplanmaz ise SALGINLAR daha hızlı yayılacak... Acil toplanması gerekiyor... Temas ile hızlı yayılıyor... Sözde hayvanseverler temas ediyor. Sonra hızla yayılıyor... Kanun çıktı... Neden hala toplanmıyor... Bu sokak köpekleri...?? ZARAR gören herkes belediyelere dava açabilir... Kanun da maddesi var.. Maddi manevi açabilir siniz.. İDARİ HİZMET KUSURU maddesi ile sokak köpeklerinden zarar gören herkes tazminat davası açabilir... Hatta açacağız..

Rasim KARSLI 07 Eylül 2024 12:04

Sözde hayvanseverlerin gerçek yüzü ortaya çıktı... 28.Ağustos.2024 İstanbul’un Silivri ilçesinde sokak hayvanlarına destek amacıyla kurulan derneğin Vurgun yaptığı ortaya çıktı. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltında. İstanbul’un Silivri ilçesinde kurulan bir derneğin hayvan barınağı adı altında yaptığı Vurgun ortaya çıktı. Masak tarafından hazırlanan raporda, 2018 yılında kurulan derneğin Sokak hayvanlarının barınma ve beslenme ihtiyaçlarına destek amacıyla bağış topladığı ifade edildi. Raporda, 2021-2024 yılları arasında Dernek hesabına 37.323.77 TL para girişi olduğunun tespit edildiği belirtilirken bu miktarın 30 milyon lirasının bağış olduğu ifade edildi. Ancak Dernek hesabındaki paraların yaklaşık 3000 farklı işlemle dernek başkanı ve yöneticisi pozisyondaki kişilerin hesaplarına aktarıldığı tespit edildi. MASAK tarafından hazırlanan raporun ardından 5 şüpheli gözaltına alındı. SOKAK KÖPEKLERİ NİÇİN TOPLANMIYOR? ANLAYIN ARTIK SİZ DE...!!

Canan 06 Eylül 2024 20:29

(DİKKAT) Sokak köpeklerinin hepsinin toplanması için KANUN çıktı.. Belediye bu görevini yapmaz ise herkes İDARİ HİZMET KUSURU maddesi ile onbinlerce liralık tazminat davası açabilir. Ayrıca ekiplerin çalışmasını engelleyenler hakkında çete kurmak amaçlı grup oluşturmak ve kamu görevlisini engellemekten davalar açılacaktır... Bu kaçınılmaz... köpek terörü son bulmalı..

Selma Doktor 06 Eylül 2024 13:59

öncelikle, sokak köpekleri tarafından ısırılan ve zarara uğratılan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. tavsiyem iyi bir avukat tutmanız ve anayasada yer alan "idari hizmet kusuru" kanuna dayanarak belediye ve valilik hakkında yüklü bir tazminat davası (500.000 EURO tazminat alan mağdurlarımız var) açmanızdır. bu sizin kanuni hakkınızdır ve alacağınız tazminatla zengin bile olabilirsiniz.

Guray sert 05 Eylül 2024 20:37

KÖPEĞE BAĞLI HASTALIKLAR 8-10 KAT ARTTI Çevredeki kuruyan köpek dışkısındaki parazitler, rüzgarın esmesi ve solunum yolu aracılığıyla akciğerlere yerleşebilir. Hidatik kist, patlaması ve karın boşluğuna yayılması halinde ölümcül hale gelebilir. Hidatik kist, ameliyatla alınmasına rağmen tekrar tekrar nüksedebilir....Sokak köpekleri acilen toplanıp itlaf edilmeli...İNSAN sağlığı çok büyük tehlike altında...

Bakmadan Geçme