Kastamonulular Derneğine görkemli açılış

Kastamonulular Derneği, Üsküdar'da yenilenen yüzüyle görkemli törenle açıldı.

  • 249

İstanbul Üsküdar'da 30 yıldır Kastamonululara hizmet veren Kastamonulular Yardımlaşma Derneği, yapılan restorasyon çalışmalarının ardından yeni yönetimi ve modern görünümüyle düzenlenen görkemli bir törenle yeniden hizmete açıldı.

Törene yoğun yağmura rağmen çok sayıda vatandaş, siyasetçiler, iş dünyasından tanınmış isimler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

"Dernekçiliğe kalite ve imaj getireceğiz"

Açılış töreni, Üsküdar Kastamonulular Yardımlaşma Derneği Başkanı Engin Demirezen'in konuşmasıyla başladı.

Demirezen, derneğin yenilenen yüzüyle artık daha geniş kapsamlı ve kaliteli hizmet vereceğini vurgulayarak, "Yaklaşık dört ay süren restorasyon çalışmalarımızla, derneğimizi lokal ve kahvehane mantığından çıkararak, genç ve dinamik ekibimizle dernekçilikte örnek projelere imza atmayı hedefliyoruz." dedi.

1000 kişilik keşkek ikramı ile coşkulu açılış

Törene katılan misafirlere, Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisler aşçısı Aşkın İrem'in hazırladığı 1000 kişilik keşkek ikram edildi. Keşkek kazanının açılışı öncesinde iş insanları arasında sembolik bir bahşiş yarışı yaşandı. Keşkek ikramı, misafirler arasında büyük beğeni topladı ve törene damgasını vurdu.

"Kastamonululara yeni bir sosyal alan kazandırdık"

Başkan Demirezen, yenilenen dernek binasının sosyal sorumluluk projelerine ev sahipliği yapacağını belirterek, kadınlar için üretim fırsatları ve gençlere yönelik el becerilerini geliştirme imkanı sunulacağını dile getirdi. Ayrıca iş dünyası ve sanat çevresiyle kariyer günleri düzenlemeyi planladıklarını da açıklayan Demirezen, "Üsküdar'da yaşayan Kastamonululara her zaman kapımız açık olacak, derneğimizi 7/24 hizmet veren bir merkez haline getireceğiz." dedi.

Yoğun katılım ve coşku dolu anlar

Törene katılan isimler arasında AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, MHP Üsküdar İlçe Başkanı Naim Özçetekin, Kastamonulular Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Kemal Aldoğan ve birçok tanınmış isim yer aldı.

Şişli Fulya Camisi İmam Hatibi Hasan Osmanoğlu'nun yaptığı duanın ardından, kurdele kesilerek dernek binası resmi olarak hizmete açıldı.

Törenin sonunda misafirlere keşkek ve Seydioğlu baklavaları ikram edilirken, etkinliğin organizasyonu ve sahne kurulumunda teknik destek sağlayan firmalar büyük takdir topladı.

Fotoğraf ve video çekimlerini başarıyla gerçekleştiren KASDER Genel Merkezi Basın Danışmanı Zekeriya Çınar da, törene damgasını vuran isimler arasında yer aldı.

Kastamonulular Derneği, yeni vizyonuyla Üsküdar'da yaşayan Kastamonululara ve bölge halkına uzun yıllar hizmet vermeye devam edecek.

Haber: Akın Medya

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme