'Kastamonulu firmalarımızla gurur duyduk'

Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) ve KASİAD Vakfı Genel Başkanı Ayhan Aslan, 'Kastamonulu firmalarımızla gurur duyduk.' dedi.

  • 239

Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) üyesi altı Kastamonulu firma, SAHA EXPO fuarına katılarak hemşehrilerinin göğsünü kabarttı.

22-26 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul EXPO Center'da düzenlenen ve milyonu aşkın ziyaretçinin akın ettiği SAHA EXPO, son gününde rekor sayıda ziyaretçiyi ağırladı.

Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'na yurt içi ve yurt dışından binlerce kişi katıldı.

KASİAD ve KASİAD Vakfı Genel Başkanı Ayhan Aslan liderliğindeki heyet, fuara katılan KASİAD üyesi sektör lideri firmalar Yılmaz Makina, Untel Kablo, Ortaç Kablo, Kartal Bonbe, Yüksel CNC ve Başoğlu Kablolarının stantlarını ziyaret etti.

KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan, yardımcıları Murat Arer, Sezai Alkan, Mehmet Ali Emeksiz, Atilla Gür, Teşkilat Başkanı Dr. Av. Fikret Özkan, Genel Sekreter Cemal Şenol ve dernek üyeleri Recep Tarhana, Adem Keleş, Hidayet Yünsel, Ahmet Yüksel, Hüseyin Yılmaz ve Basın Danışmanı gazeteci Abdulkadir Akın ile birlikte yaklaşık iki saat süren ziyarette, Kastamonu'nun gururu olan firmaların stantlarını gezerek yetkililerden bilgi aldı ve görüş alışverişinde bulundu.

Fuar katılımları ve katkıları için firmaları tebrik edip başarılar dileyen Başkan Aslan, ziyaret hakkında kısa bir değerlendirme yaparak, "Ülkemizin etrafı yangın çemberi içinde ve dünyada savaşlar sürüyor. Ülkemizin savaşa katılması an meselesi. Dış güçlerin ülkemizin barış ve özgürlüğünü bozmak istemesine karşı bir fuar etkinliğiyle onurlandık. Yerli ve milli ürünlerimiz, düşmana korku dosta güven veriyor. Özellikle bu önemli fuarda sergilenen üretimler her zaman için gurur kaynağımızdır." dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme