KASGEG, Faik Tunay'ı Ağırladı

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG)'nin Bilgi Birikimi Toplantıları kapsamında kendi meslek grubunda rol model olmuş iş adamı, siyasetçi, sanatçı, hukukçu, bürokrat gibi konukları ağırladığı oturumları devam ediyor.

  • 701
TAKİP ET
KASGEG Genel Merkez olarak ilkini İstanbul'da başlattıkları ve geçtiğimiz ay Kastamonu'da devam eden toplantılar da KASGEG Genel Merkez'in İstanbul'daki ikinci konuğu 24. Dönem İstanbul Milletvekili ve İş Adamı Faik Tunay oldu.      Daru Sultan Otel'de yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıya, KASGEG Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, dernek üyeleri ve KASGEG Onursal Üyesi 8.Cumhurbaşkanı rahmetli Turgut Özal'ın torunu Kaan Turgut Özal katıldı.
Toplantıda siyaset ve iş yaşamına dair tecrübelerini gençlerle paylaşan Faik Tunay, gençlerin bu ülke için her zaman ön platformlarda olmasının  gerektiğini vurgulayarak, 'Memlekete faydalı olmak amacıyla kurmuş olduğunuz derneğinizin faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Önemli olan Kastamonu'ya hizmet etmek. Gençlerin memleketlerini düşünerek çaba sarf etmeleri gerçekten takdire şayan, tüm ülke gençlerinin bu bilinçle önce kendi memleketlerine, sonra Türkiye'ye sahip çıkmaları gerekiyor' dedi. KASGEG üyelerinin sorularını da cevaplayan Tunay'a program sonunda plaket takdim edildi.
KASGEG'in ''Memleketimize faydalı olmak için donanımlı birer birey olmak gerek'' sloganıyla başlattıkları Bilgi Birikimi Toplantıları'nın Kastamonu'daki ikinci konuğu Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis olacak. 5 Nisan'da Kastamonu Üniversitesi 3 Mart Konferans Salonu'nda düzenlenecek toplantıda Mehmet Reis, iş hayatı ve girişimciliğe dair tecrübelerini ve fikirlerini gençlerle paylaşacak.

Bakmadan Geçme