Karkas Ocakbaşı muhteşem törenle açıldı

Siyaset, sanat, spor ve iş dünyasının tanınmış isimlerinin katılımıyla gerçekleşen Karkas Ocakbaşı'nın açılışında, yoğun izdiham yaşandı.

  • 499

Kastamonu sivil toplum örgütlerinin duayen ismi Sudi Topal'ın damadı Korhan Dere'nin işletmeciliğini yapacağı KARKAS Ocakbaşı, lezzeti ve muhteşem görsel ambiyansı ile Rumelihisarı bölgesinin gastronomi alanında büyük bir renk katacak.

Rumelihisarı bölgesinin yeni gözde mekanı KARKAS Ocakbaşı, görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Rumeli Hisarı İskelesi'nin hemen karşısında, Yahya Kemal Caddesi No:4 Sarıyer adresinde hizmet verecek olan KARKAS Ocakbaşı'nın açılışına yoğun katılım sebebiyle izdiham yaşandı.

İşletmeci Korhan Dere, açılışa katılan tüm konuklara teşekkür etti.

Dere, "Boğazın büyüleyici manzarası eşliğinde, ateşin cazibesiyle harmanlanmış lezzetlerimiz ve özenle tasarlanmış atmosferimizle, sizi unutulmaz bir deneyim yaşamaya davet ediyoruz. Konuklarımızı damak çatlatan lezzetlerimizi tatmaya bekliyoruz. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim." dedi.

Açılış törenine, önceki dönem TBMM Meclis Başkanı MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, MHP Milletvekilleri Saffet Sancaklı ve Hayati Arkas, tekstil sektörünün lider firmalarından Kiğılı Tekstil Konfeksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, KASDER Genel Başkanı Rahmi Sezer, Genel Başkan Vekili Nihat Sezer, inşaat sektörünün lider mimarı AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erkurtoglu, İMES Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar, Siyez Evi Yönetim Kurulu Başkanı iş kadını Sevim Özsoy, iş adamı Mecit Çetinkaya, Bartın Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sabri Avcı, Batı Karadeniz Birliğinin Çankırı, Sinop, Karabük, Zonguldak Genel Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: Akın Medya

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme