'İş dünyası KASİAD'da buluşacak'

KASİAD eylül ayı yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Ayhan Aslan, 'İş dünyası KASİAD'da buluşacak.' dedi.

  • 333

KASİAD ve KASİAD Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Başkan Ayhan Aslan başkanlığında genel merkez binasında eylül ayı yönetim kurulu toplantısını yaptı.

Toplantının açılış ve gündemi hakkında KASİAD ve KASİAD Vakfı Genel Sekreteri Cemal Şenol tarafından yönetim kurulu üyeleri bilgilendirildi.

Genel Başkan Ayhan Aslan, geçtiğimiz hafta vefat eden kayınpederinin cenaze törenine katılan yönetim kurulu üyeleri ve KASİAD ailesine teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Aslan, "Yaz dönemi sona erdi. KASİAD ve KASİAD Vakfı olarak etkin organizasyonlara ekim ayından itibaren başlayacağız. Bu etkinliklerin ilki olarak; sektöründe öncü kuruluşlar olan, ülke ekonomisinde söz sahibi ve iş dünyasının değeri olan firmalarımızın yöneticilerini KASİAD genel merkezinde 'İş Dünyası Buluşmaları' adı altında toplantılarda buluşturacağız. Bu etkinlikle, geçtiğimiz aylarda üçüncüsünü düzenlediğimiz KASTEXPO Fuarı'nda Kastamonulu firmalarımız arasında sağlanan birlik, beraberlik ve dayanışma etkinliklerini sürdürmeyi hedefliyoruz. Dayanışma etkinliklerini daha çok zirvede ve sıcak tutarak iş birliklerini geliştireceğiz." dedi.

Başkan Aslan şöyle devam etti:

"Geleneksel olarak verilen eğitim desteği burslarımızı, geleceğin teminatı Kastamonulu üniversiteli öğrencilerimize bu eğitim ve öğretim döneminde de sahip çıkarak burs ödemelerine devam edeceğiz. Burs ödemelerinde de ülke ekonomisinin durumuna göre iyileştirmeler yaparak vermeye devam edeceğiz. KASİAD ailemiz ve iş dünyamızdan da burs desteği bekliyoruz. Destek sağlayan, katkıda bulunan iş adamlarımıza ve hayırseverlerimize teşekkür ederim."

KASİAD ve KASİAD Basın Danışmanı Abdulkadir Akın için Kastamonu sivil toplum örgütleri tarafından 27 Ekim 2024 günü düzenlenecek 'Ahde Vefa' jübile gecesine tam kadro katılarak destek vereceklerini ifade eden Başkan Ayhan Aslan, meslekte 42'nci yılını dolduran ve Kastamonu camiasına hizmet eden basın danışmanının KASİAD ailesine hazırladığı tanıtım görsel yayınlarla önemli katkılarda bulunduğunu belirtti.

Aslan ayrıca, "Abdulkadir Akın Bey'e, KASİAD ailemize ve Kastamonu'nun tanıtımına yaptığı hizmetler için teşekkür eder, başarılar dileriz. Pandemi sebebiyle ara verilen geleneksel iftar programı da bu sene yapılacak." ifadelerini kullandı.

KASİAD ve KASİAD Vakfı Genel Başkanı Ayhan Aslan başkanlığında düzenlenen eylül ayı yönetim kurulu toplantısına, Genel Sekreter Cemal Şenol, Murat Arer, Selim Ünlü, Mesut Koyuncu, Mehmet Ali Emekli, Atilla Gür, Ender Yıldırım, Muharrem Tonba, Mehmet Yıldırım, Uğur Kırık, Demir Yılmaz ve basın danışmanı Abdulkadir Akın katıldı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme