İl Özel İdaresinde Memur Adayları Yemin Etti

Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne bir yıl önce atanan memur adayları yemin ederek asil memurluğa atandılar.

  • 938
TAKİP ET
İL ÖZEL İDARESİNDE MEMUR ADAYLARI YEMİN ETTİ

(İHA) - Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne bir yıl önce atanan memur adayları yemin ederek asil memurluğa atandılar. 

İl Özel İdaresi salonunda yapılan yemin törenine Genel Sekreter T. Zafer Karahasan, Destek Hizmetleri Müdürü Osman Yıldız, Personel Şefi Nurten Kocasüleyman ve aday memurlar katıldılar. Toplam 7 memurun yemin ettiği tören sonrası İl Özel İdaresi Genel Sekreteri T. Zafer Karahasan, 'Bu ettiğiniz yemin çok önemlidir, her biriniz bu devleti oluşturan bir bireyisiniz. Yapacağınız her işte bu yemine sadık kalmanız ve çok çalışmanız gerekecek. Bunu layığı ile yaptığımız zaman kendinizi daha huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz. Hepinize hayırlı olsun görevlerinizde başarılar diliyorum' dedi.

Yeminle asil memurluğa ilk adımını atan memurlar adına konuşan Şükriye Kayalı ise, 'Genel Sekreterimize tavsiyeleri için teşekkür ediyoruz. Hepimiz için bu çok mutlu bir gün. Ettiğimiz yeminde söylediğimiz gibi; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk İnkılp ve İlkeleri doğrultusunda görev yapacağız' diye konuştu. Tören, yemin metninin imzalanmasıyla sona erdi.


Bakmadan Geçme