İki büyük şampiyona Kastamonu'da!

Ağustos ayı içerisinde Kastamonu iki büyük şampiyonaya ev sahipliği yapacak.

  • 3745

Türkiye Taekwondo Federasyonu faaliyet programında yer alan Gençler Türkiye Şampiyonası ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Kastamonu'da düzenlenecek.

12-16 Ağustos tarihleri arasında Gençler Türkiye Şampiyonası, 21-26 Ağustos tarihleri arasında da Yıldızlar Türkiye Şampiyonasının yapılacağı Kastamonu'ya 7 binden fazla sporcunun gelmesi bekleniyor.

81 ilden sporcunun katılacağı müsabakalar Merkez Spor Salonunda yapılacak.

"KASTAMONU'YU TANIYACAKLAR"

İki büyük organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadağını belirten Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, "Öncelikle Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin'e ve yönetimine teşekkür ederim. Arka arkaya iki büyük organizasyon ilimize verildi. İl dışından çok sayıda idareci, antrenör, sporcu ve hakem gelecek. Kastamonu'yu gezip tanıyacaklar, alışveriş yaparak esnaflarımıza katkı sağlayacaklar. Organizasyonda emekleri geçen il temsilcimiz İsmail Arıkan'a ve taekwondo antrenörlerimize de ayrı ayrı teşekür ederim." dedi.

Taekwondo Temsilcisi İsmail Arıkan, Kastamonu'da iki büyük faaliyeti arka arkaya ilk defa gerçekleştireceklerini belirterek, "Taekwondo Federasyonu Başkanımız Prof. Dr. Metin Şahin'e ve yönetimine, Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak'a çok teşekkür ederim." dedi.

"ESNAFLARIMIZA BÜYÜK KATKI SAĞLANACAK"

Kamu kurumlarına, iş adamlarına, siyasilere ve esnaflara seslenen Arıkan, "81 ilin katılımıyla 7 binden fazla sporcu Kastamonu'ya gelecek. 13 gün boyunca konaklayacaklar. Esnaflarımıza büyük katkı sağlanacak. Tüm Kastamonu olarak el birliğiyle misafirperverliğimizi göstererek organizasyonlara destek sağlayalım." diye konuştu.

Arıkan ayrıca, katılımcıların müsabaka başlama tarihinden bir gün önce gelerek, yapılacak teknik toplantıya katılacağını belirtti.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme