'Enerji-Sa mağdur ediyor'

Memleket Partisi eski İl Başkanı Başesgioğlu, Enerji-Sa yetkililerinin vatandaşları mağdur ettiğini söyledi.

  • 699

Memleket Partisi 28'inci Dönem Milletvekili adayı, eski Kastamonu İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu, Enerji-Sa'nın yer altına almadığı elektrik sisteminin, şehrin ortasında vatandaşları her seferinde mağdur ettiğini söyledi.

"YARGIYA TAŞIYACAĞIM"

Başesgioğlu, "21'inci yüzyılda Afrika'da bile olmayan bir uygulamayı şehrin ortasında insanlara yaşatıyorsunuz ve mağdur ediyorsunuz. 50 metre yer altına alamadığınız sistem sadece zam yapmayı biliyor, çağdışı uygulamayı sürdürüyorsunuz. Sitenin tüm zarar ve ziyanını yargıya taşıyacağım. Bu sokak, toplu taşıma araçlarının kullandığı bir yol güzergahıdır." dedi.

"BİR TÜRLÜ YER ALTINA ALINMIYOR"

Başesgioğlu, "Yanımızda lise var ve burası toplu taşıt geçiş güzergahı. Tüm elektrik sistemi ağaçların içinden ve binalara yakın geçiyor, her seferinde arıza ve mağduriyet yaşanıyor. Bir türlü yer altına alınmıyor." ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi
Yorumlar 2
Muhammed Sarıkaya 01 Ekim 2024 12:22

Enerji şirketi 2009 da Enerjisa ya geçti. O yıldan bu tarafa yeraltı çalışmasi yapılmadı. Enerji devlette iken her sene yeraltı yapılırdı. (uzunsokak, belediye cad, avukatlar çarşısı) vb bir sürü yer yeraltina alınmıştı. Enerjisa iş yapmayan ve sadece tahsilat yapan bir şirkettir.yoneticileri uyurlar

Emin Eğri 30 Eylül 2024 12:43

Aklın yolu birdir ama ekonomi görmezden getiriyor ENERJİ SA'yı! İki defa bu sitede yazmıştım aynı konuyu ama sağırlar duydu da bunlar duymadı.

Bakmadan Geçme