Ekmekci, uyuşturucuya dikkat çekti

AK Parti Milletvekili Ekmekci, uyuşturucuyla mücadeleye dikkat çekerek, 'Hep birlikte tek yumruk bu mücadeleyi vereceğiz.' dedi.

  • 1715

AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci hafta sonu gerçekleşen Abana Deniz Şenlikleri ve şehrimize gelen THY heyeti ile yapılan toplantıya dair değerlendirmede bulundu.

Milletvekili Ekmekci, uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekerek, "Veliler, öğretmenler, idareciler, komşular, meslek odaları, sivil toplum örgütleri tek yumruk olarak bu mücadeleyi vereceğiz." dedi.

Ekmekci, hava yolu ulaşımını sürdürülür kılmak ve geliştirmek için de çalıştıklarını kaydederek, "THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'a Sabiha Gökçen Havalimanına sefer konulması için talepte bulunduk." diye konuştu.

Abana Belediye Başkanı Seda Oyar'la Abana'yı çok daha güzel günlere taşıyacaklarından emin olduklarını kaydeden Ekmekci, "Seda Başkanım ile iki kız kardeş gibi Ankara'da ilçemize yatırım çekmek ve eksiklerimizi tamamlamak için gayret veriyoruz." diye konuştu.

"Gençlerimizi zehirlemek için pusudaki uyuşturucu tacirlerine göz açtırmamayı sürdüreceğiz"

Ekmekci, "Önceki gün merkez ilçemizde yaşanan saldırı olayında polis memurumuz Ahmet Şahan şehit oldu. Bir polis memurumuz da yaralandı. Şehidimize Allah rahmet eylesin ailesi başta olmak üzere aziz milletimizin başı sağ olsun. Yaralı polisimize acil şifa diliyorum. Buradan altını çizerek ifade etmek istiyorum; devletimiz uyuşturucu terörüne karşı sarsılmaz bir irade ile mücadele veriyor. Gençlerimizi zehirlemek için pusudaki uyuşturucu tacirlerine göz açtırmamayı sürdüreceğiz. Ancak uyuşturucu ile mücadelenin sadece kolluk güçleri ile olmayacağını da bilmemiz gerekiyor. Veliler, öğretmenler, idareciler, komşular, meslek odaları, sivil toplum örgütleri tek yumruk olarak bu mücadeleyi vereceğiz. Birlikte başaracağız." diye konuştu.

"İçimizi yakan bir diğer keder Gazze'de yaşanıyor." diyen Milletvekili Ekmekci, "Terörist İsrail devletini kınıyorum. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a temsilcilerinin dile getirdiği asılsız sözler, içinde bulundukları hastalıklı hali olanca açıklığı ile gösteriyor." ifadelerini kullandı.

"THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat'a Sabiha Gökçen Havalimanına sefer konulması için talepte bulunduk"

Milletvekili Ekmekci, THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ve beraberlerindeki heyetin ilimizde incelemede bulunduklarını kaydederek, "THY Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Bolat'tan Kastamonu Havalimanına ilişkin övgü sözleri işittik. Sabiha Gökçen Havalimanına sefer konulması yönündeki talebimizi yineledik." diye konuştu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme