Doğu Türkistan kan ağlıyor

Gökkurt Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Alagözoğlu, Doğu Türkistan'da yaşanan zulme ilişkin basın açıklamasında bulundu.

  • 530

Gökkurt Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Özcan Alagözoğlu, Nasrullah Meydanı'nda yaptığı basın açıklamasında, "Dogu Türkistan kan ağlıyor. Çin genç kızlarımızı ne yazık ki internet üzerinden pazarlıyor." dedi.

"DÜNYA ÜC MAYMUNU OYNUYOR"

Alagözoğlu, "Çocuklarımızın organlarını satıyorlar ve ne acıdır ki dünya üç maymunu oynuyor, sessiz kalıyor. Sadece onlar olsa neyse bizler de sessiz kalıyoruz. Onlar da Türk ve Müslüman, nerde Türklüğümüz nerde Müslümanlığımız. Günlerdir sosyal medyadan sesleniyorıuz! Ne oldu milletimize mazlumun yanında olan O Yüce Türk Millet'ine? Dinimizce haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır denilmiyor mu? Bu kadar sessiz kalmak nedir? Kardeşlerimize işkence yapılıyor, her eve bir Çinli erkek konuluyor, genç kızlarımız internet üzerinden satılıyor, çocuklarımızın organları satılıyor ve bizler üzerimizdeki ölü toprağını atamıyoruz." diye konuştu.

"DOĞU TÜRKİSTAN TÜRKTÜR TÜRK KALACAKTIR"

Alagözoğlu, "Bu işkenceler karşısında hiç mi gözleriniz dolmuyor bir an için onların yerine kendinizi koysanız Allah göstermesin ne kadar üzülürsünüz kahrolursunuz değil mi? Kurtuluş Savaşı için milleti uyandıran Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Marşımızın ilk okunduğu cami olan Nasrullah Camisi'nin önünden sesleniyorum; Doğu Türkistan Türktür Türk kalacaktır." diye konuştu.

"KLAVYE TÜRKÇÜLERİ, İŞ İCRAATA GELİNCE TIK YOK"

Alagözoğlu, "Asil Türk Milleti Doğu Türkistan'a sahip çıkalım, kardeşlerimizin yalnız olmadığını tüm dünyaya gösterelim. Sen istedikten sonra yapamayacağın yoktur, çünkü senin damarlarındaki asil kan sana yeter. Sosyal medyadan Türkçüyüz Milliyetçiyiz diyen parti başkanlarına sesleniyoruz. Hadi uzakta olanlara diyorum ki gelemediniz yahu yanınızdayız da mı diyemediniz? Demek ki klavye Türkçüsüsünüz iş icraata gelince tık yok. Eleştirmek çok kolaydır, ama eleştirdiğin işin tamamını değil yarısını hatta çeyreğini dahi yapabiliyorsan eleştirmeye hakkın vardır. Bizler Kastamonu'da, başka illerde 30 yılı aşkındır gazetecilik yapıyoruz, eleştirmek için ders aldık ama doğruları yazmak kaydıyla eleştirmeyi hak etmen gerekir. Bizleri burada yalnız bırakmayan tüm dostlara yine bizi burada yalnız bırakmayan emniyet mensuplarına çok teşekkür ederiz. Biliyoruz ki onlar da hüzünlü günler geçiriyor. Bizler Doğu Türkistan'ın olduğu gibi siz emniyet mensuplarının da her zaman yanındayız. Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin." ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme