Büyük şampiyonada açılış seremonisi

Kastamonu'da devam eden Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda açılış seremonisi yapıldı.

  • 1360
Youtube Kanalı
Abone Ol

Türkiye Taekwondo Federasyonunun faaliyet programında yer alan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Kastamonu'nun ev sahipliğinde devam ediyor.

Vali Meftun Dallı, Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak ve diğer davetlilerin katılımıyla şampiyonanın açılış seremonisi gerçekleştirildi.

Seremoninin ardından konuşan Kastamonu Valisi Meftun Dallı, "Hepinize başarılar diyorum. Önümüzdeki yıllarda da sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız." dedi.

Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, önemli işlere imza attıklarını ifade etti.

Gençlerle yola devam ettiklerini dile getiren Şahin, "Buradan çıkan sonuçla hak eden, şampiyon olan sporcularımız ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek. Türkiye'nin 81 vilayetinde bu ülkenin evlatlarını Avrupa'da, dünyada ve olimpiyatlarda hedeflerine yürütüyoruz." diye konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak da sporculara başarı dileklerinde bulundu.

Konuşmaların ardından Vali Dallı, Başkan Şahin, Rektör Topal, Başkan Arslan ile İl Müdürü Asrak, oldukça çekişmeli karşılaşmalara sahne olan Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporculara madalyalarını verdi.

Merkez Spor Salonu'nda 12 Ağustos Pazartesi günü başlayan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında, 75 ilden 805 kulübe bağlı 2 bin 742 sporcu ter döküyor.

Şampiyona 16 Ağustos Cuma günü sona erecek.

Yorumlar 1
Erkan GÜVENCİ 15 Ağustos 2024 10:36

Gençlerimizi madde bağımlısı ve kötü birtakım alışkanlıklara düşmelerini önleyip; ahlaklı, vatanına milletine hayırlı evlatlar yetişmelerinde önemli rol üstlenen, başta federasyon başkanı olmak üzere, kulüp yöneticileri ve antrenörlerine teşekkür ediyor, şehrimize gelen misafirlerimize ve tüm sporcularımıza üstün başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun GENÇLER

Bakmadan Geçme