'Bir şehrin güzelliği girişinden belli olur'

Saraçlar Mahallesi Muhtarı Küçüktarakcı, 'Bir şehrin güzelliği girişinden belli olur' diyerek hizmet istedi.

  • 1670

31 Mart seçimlerinde Saraçlar Mahallesi'ne muhtar olan Sadettin Küçüktarakcı, çalışmalarını sürdürüyor.

Küçüktarakcı, 'Muhtarlık ek işim değil, tek işim olacak' sloganı ile çıktığı yolda mahallesini gezerek tek tek talepleri alıyor.

İstiklal Yolu Parkı içerisindeki muhtarlık ofisini ziyaret eden Kastamonu Güncel internet haber sitesi sahibi Murat Şengül'le konuşan Muhtar Sadettin Küçüktarakcı, mahallelinin ihtiyaç ve taleplerini yerine getirmek için gerekli kurumlarla görüşerek gece gündüz demeden hizmet aşkı ile çalıştığını söyledi.

"Bir şehrin güzelliği, o şehrin girişinden belli olur." diyen Küçüktarakcı, "Muhtarı olduğum Saraçlar Mahallesi Ankara ve İstanbul yolu girişindedir. Kastamonu'ya ilk defa gelenler için girişte uyanacak intiba çok önemlidir. Yetkili kurumların şehrin girişinde bulunan bu mahallemize daha fazla özen göstererek hizmet etmelerini istiyorum. Ayrıca gazeteci Murat Şengül'e de ziyaretleri için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kastamonu Güncel internet haber sitesi sahibi Murat Şengül, Küçüktarakcı'ya 'hayırlı olsun' dileklerini ileterek görevinde başarılar diledi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme