2025'te tamamlanması hedefleniyor

Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük, 'Diş Hekimliği Araştırma ve Uygulama Hastanesinin 2025 yılında tamamlanması hedefleniyor.' dedi.

  • 1189

Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük, Kastamonu'da İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Toplantı Salonunda yapılan toplantıda konuşan Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük projelerle ilgili bilgi vererek, "Diş Hekimliği Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Diş Hekimliği Fakültesi 2024 yılı başlangıç ödeneği yaklaşık 90 milyon TL. 116 milyonluk bir bütçe söz konusu. 2025 yılında işin tamamlanması planlanıyor. Gerçekleşme oranı ise yüzde 30." dedi.

Küçük ayrıca, "Üniversitemiz, Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı tarafından finanse edilen ve Yüksek Öğretim Kurumu tarafından koordine edilen Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması projesi kapsamında seçilen 25 üniversiteden bir tanesi. İhtisaslaşma alanımız ormancılık ve tabiat turizmi. Çalışmalarımıza destek veren destek olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Bakmadan Geçme