'12 yeni ilde KASDER şubesi açacağız'

Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER) Genel Başkanı Rahmi Sezer, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı makamında ziyaret etti.

  • 487

Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER) Genel Başkanı Rahmi Sezer ve yönetim kurulu üyeleri Tarım ve Orman Bakanı hemşehrimiz İbrahim Yumaklı'yı makamda ziyaret etti.

Tarım ve Orman Bakanlığı makamında gerçekleşen görüşme, samimi havada yaklaşık bir saat sürdü.

Göreve yeni seçilen KASDER Genel Başkanı Rahmi Sezer, Bakan Yumaklı'ya Kastamonu ve İstanbul'da gerçekleştirilecek organizasyonlar ve projeler ile ilgili bilgi verdi.

Genel Başkan Sezer, KASDER olarak Tarım ve Orman Bakanlığı ile yapılacak her türlü ortak projede, genel merkez ve 41 şube ile iş birliğine her daim hazır olduklarını belirtti.

12 İLE YENİ KASDER ŞUBESİ MÜJDESİ

Genel Başkan Rahmi Sezer, önümüzdeki günlerde nerede Kastamonulu var ise orada KASDER şubesini açarak Kastamonu bayrağını her ilde dalgalandırmayı hedeflediklerini, bununla ilgili ilk etapta bürokrasi işlerinin tamamlanması halinde 12 ilde KASDER şubesinin açılacağı müjdesini verdi.

Sezer, İstanbul'da KASDER ev sahipliğinde Bakan Yumaklı'nın iştiraki ile büyük Kastamonu salon buluşmasını gerçekleştireceklerini, İstanbul ve Kastamonu'da yapılacak etkinliklerle Kastamonu'nun sivil toplum örgütleri arasındaki tecrübe ve organizasyonlardaki başarılarına yenilerini ekleyerek ilimizin tanıtımını gerçekleştirecek organizasyonlara ev sahipliğini yapmaya devam edeceklerini belirtti.

"BAKANLIK OLARAK HER ZAMAN YANLARINDAYIZ"

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "KASDER, sivil toplum örgütleri arasında çatı bir derneğimiz. Yapılan ve yapılacak sivil toplum çalışmalarında her zaman örnek çalışmalar içinde olduğunu takip ediyoruz. Bakanlığımız olarak her zaman yanlarında olup önümüzdeki süreçlerde ortak iş birliği ile önemli projeler ve organizasyonlarda birlikte hareket etmekten memnun olacağız." dedi.

Bakan Yumaklı ayrıca, göreve yeni seçilen KASDER Genel Başkanı Rahmi Sezer ve heyetinin ziyaretinden son derece memnun olduğunu ifade etti.

Ziyarete, KASDER Genel Başkanı Rahmi Sezer, Genel Başkan Vekilleri Şerafettin Ay, Hüseyin Sel, Nihat Sezer, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Yunus Kökden ve Genel Başkan Başdanışmanı Mesut Eryılmaz katıldı.

KASDER Genel Başkanı Rahmi Sezer, Tarım ve Orman Bakanı hemşehrimiz İbrahim Yumaklı'ya hediye takdiminde bulundu.

Haber: Akın Medya

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme