Amatör ve alt yapı ligleri fikstür çekimi yapıldı

2024-2025 sezonu 1 ve 2'nci amatör ile alt yapı ligleri fikstür çekimi yapıldı.

  • 1080
Amatör ve alt yapı ligleri fikstür çekimi yapıldı

2024-2025 sezonu 1 ve 2'nci amatör ile alt yapı ligleri fikstür çekimi Kastamonu Gençlik Merkezinde yapıldı.

Geçtiğimiz cuma günü düzenlenen kura çekimine, Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Kastamonu ASKF Başkanı Adem Keloğlu, TFF Futbol İl Temsilcisi Serdar Badioğlu, İHK Başkanı Alper Güner, TFFHGD Başkan Vekili Hakan Kasdek, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Şükrü Buturoğlu, ASKF yönetim kurulu üyeleri ve kulüplerin temsilcileri katıldı.

Amatör ve alt yapı ligleri fikstür çekimi yapıldı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak kura çekimi öncesi, her kategoriye çok sayıda kulübün katılım sağlamasından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, mücadele edecek tüm takımlara başarılar diledi.

Kastamonu ASFK Başkanı Adem Keloğlu ise, sporun içerisinde bulunduğu son durumdan bahsederek, kulüplerin maddi gelirlerinin artırılmasının sporda verimliliğin artırılması ile doğru orantılı olduğunu dile getirdi. Keloğlu, yeni sezonda tüm kulüplere başarı diledi.

TFF Futbol İl Temsilcisi Serdar Badioğlu, teknik bilgilendirmeler, değişen yeni kurallar hakkında bilgi verdi ve yeni sezonda tüm kulüplere başarılar diledi.

Amatör ve alt yapı ligleri fikstür çekimi yapıldı

Yapılan toplantı neticesinde yeni sezonda 1. Amatör Ligi'nde 10 takım yer alacak ve ilk maçlar 2-3 Kasım tarihlerinde oynanacak.

Lig'de 28 Aralık 2024 tarihinde devre arasına gidilecek. 1 Şubat 2025 tarihinde ikinci devre müsabakalarına başlanacak. Lig 6 Nisan 2025 tarihinde sona erecek.

2. Amatör Ligi’nde ise 5 takım mücadele edecek.

1. Amatör Futbol Ligi’nde bu sezon 10 takım yer aldığından düşme olmayacak ve 2. Amatör Ligi’nde sezon sonunda 1. Amatör Ligi’ne 2 takım yükselecek.

Alt Yapı liglerinde de U11’de 12 takım, U12’de 16 takım, U13’de 10 takım, U14’de 12 takım, U15 ve U16’da 8’er takım, U17’de 7 takım ve U18’de 3 takım mücadele edecek.