AK Partili Güzel, görevinden ayrıldı

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Güzel, yeni il başkanının görev alanını rahatlatmak, yapılacak ilçe ve il kongrelerinde alan açmak amacıyla görevinden ayrıldığını açıkladı.

  • 784
AK Partili Güzel, görevinden ayrıldı

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Av. Akif Güzel, göreve yeni getirilen AK Parti İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu'nun görev alanını rahatlatmak için görevinden ayrıldığını açıkladı.

Akif Güzel, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ve takdirleri ile 30 Ağustos 2020 tarihinde görevlendirildiğim ve yapılan kongrede delegelerimizin oyları ile seçildigim, Merkez İlçe Başkanlığı görevinden, yeni görevlendirilen il başkanının görev alanını rahatlatmak ve yapılacak ilçe ve il kongrelerinde alan açmak maksadıyla bugün itibariyle ayrılıyorum." dedi.

"Bugüne kadar gece gündüz demeden fedakarane şekilde birlikte çalıştığım Yönetim Kurulu üyelerime, mahalle başkanlarıma ve yönetimlerine, köy başkanlarıma, sandık başkanlarıma, bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan muhtarlarımıza ve değerli hemşehrilerimize kalbi şükranlarımı sunuyorum." diyen Akif Güzel, "Görev süremiz içersinde üzerimize düşen tüm sorumlulukları ve görevleri yerine getirerek 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde yüzde 70 oy alarak ve 2 milletvekilimizi Meclise göndererek Türkiye yüzyılında en büyük gururu bizlere inanan ve güvenen hemşehrilerimiz ile birlikte yaşadık. Eğilmeden bükülmeden istikamet üzere olmanın, yanlışın karşısında, doğrunun yanında durmanın gayretinde olduk." ifadelerini kullandı.

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Av. Akif Güzel şöyle devam etti:

"2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde, 2019 yılında belediye başkanlığında alınan 19 bin oyu 24 bin oya yükselttik. Yeniden AK Belediyecilik için olanca gücümüzü ortaya koyduk. Ancak milletimizin tercihine de saygı duyduk. Geldiğimiz noktada başarılarla dolu 4 yılı Merkez İlçe Başkanlığında geride bıraktık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve davaya adam olan her bir kardeşime haklarımız helaldir. Her son yeni bir başlangıçtır diyorum, tüm hemşehrilerime selam ve dua ile."