'AK Parti'ye muhalif olanları rahatsız edecek'

AK Parti eski İl Başkanlarından Ahmet Keskin, Cevizli Park'ta gazetecilerle sohbet ederek açıklama yaptı.

  • 1613
'AK Parti'ye muhalif olanları rahatsız edecek'

AK Partili Ahmet Keskin, Cevizli Park'ta gazetecilerle bir araya geldi.

AK Parti'nin eski il başkanlarından olan Keskin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hapse girmeden önceki son konuşmasını Kastamonu'da yaptığını ve 25 dakikalık bu konuşmanın kasetinin kendisinde olduğunu söyledi.

AK Parti'ye muhalif olanları kasetin rahatsız edeceğini belirten Ahmet Keskin, "Türkiye'de kimse de olmayan bir kaset var elimde. Bu kaset, Erdoğan'ın hapse girmeden bir gün önce 24 Mart 1999 günü Kastamonu'da Site Düğün Salonu'nda yaptığı 25 dakikalık konuşmanın kaseti. Dün Sayın Cumhurbaşkanımıza takdim ettim. Kendisinde de yokmuş bu konuşma. Yarın partimizin 23'üncü kuruluş yıl dönümü. Orada kısmen paylaşacağım." diye konuştu.

'AK Parti'ye muhalif olanları rahatsız edecek'

Bu konuşmayı baştan sona herkesin dinlemesini tavsiye eden Keskin, "Erdoğan, 25 yıl önceden bu bugünleri görmüş. Hedeflerini koymuş ve tek tek anlatmış. Bu zamana kadar koyduğu tüm hedefleri de gerçekleştirmiş." diye konuştu.

"MUHALİF OLANLAR BU KASETTEN RAHATSIZ OLABİLİR"

Erdoğan'ın toplantıda tuvalete gitmek istediğinde bile sivil polislerin yanından ayrılmadığını belirten Keskin, "Kasette, Erdoğan'ın Kastamonu'ya duyduğu yakınlık, ülkemizle ilgili hassasiyetler var. Başörtüsünden askeriyeye kadar tek tek hedeflerini koymuş ve bugüne kadar gerçekleştirmiş. Kastamonu'dan uğurlanırken kendisine 'hapisten çıkıp tekrar Kastamonu'ya geldiğinde seni bir parti başkanı olarak görmek istiyoruz.' deniliyor. Erdoğan ilkinde değil ama ikincisinde Kastamonu'ya gelişinde AK Parti Genel Başkanı olarak geliyor. AK Parti'ye muhalif olanları bu kasetin rahatsız edebileceğini düşünüyorum. Ben AK Parti'ye muhalif olsam beni rahatsız ederdi." diye konuştu.