AK Parti'de devir teslim gerçekleşti

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığına getirilen Sevgilioğlu, görevi devraldı.

  • 748
AK Parti'de devir teslim gerçekleşti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Kastamonu İl Başkanı olarak görevlendirilen Ahmet Sevgilioğlu, görevi Hasan Yağcıoğlu'ndan devraldı.

AK Parti il binasında gerçekleşen programa, Milletvekilleri Halil Uluay, Fatma Serap Ekmekci ile parti mensupları katıldı.

Görevi devreden İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu, "Rabbim utandırmasın inşallah. Davamızın bir neferi olarak her daim teşkilatımızın emrindeyim." dedi.

AK Parti'de devir teslim gerçekleşti

Görevi devralan İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, "Hemşehrilerimizin sevgi ve muhabbetine mazhar olmak dileğiyle görevimizin başındayız. Rabbim utandırmasın. Kısa sürede gönülleri fetheden, çalışkan, selefim, abim Hasan Yağcıoğlu Başkanıma ve teşkilatımızın bütün üyelerine şükranlarımı sunarım. Gayret bizden tevfik Allah'tan." dedi.

AK Parti Milletvekili Halil Uluay, "Hasan Yağcıoğlu Başkanımıza emekleri için teşekkür ediyor, Ahmet Sevgilioğlu Başkanımıza başarılar diliyorum. Allah utandırmasın." dedi.

AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, "Hasan Yağcıoğlu Başkanımıza ve il yönetimine emekleri için teşekkür ederiz. İl Başkanlığına atanan Ahmet Sevgilioğlu'nu tebrik eder ve başarı dilerim. Birlikte başaracağız." dedi.