Karabacak, 'Şahin, 10 düşünüp 1 laf et'

CHP Kastamonu İl Başkanı Karabacak, 'Benim Emre Şahin'e önerim 10 düşünüp, 1 laf etmesidir.' dedi.

  • 1500
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Karabacak, 'Şahin, 10 düşünüp 1 laf et'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Başkanı Dilek İlke Karabacak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin'in açıklamalarına cevap vererek, 'Benim Emre Şahin'e önerim 10 düşünüp, 1 laf etmesidir.' dedi.

"EZİCİ HEZİMETİ HALA ATLATAMADILAR"

31 Mart seçimlerinin üzerinden sadece 118 gün geçtiğini belirten Karabacak, "Belediye Başkanımız Hasan Baltacı ve onun hamiyetli, erdemli kadroları Kastamonu’ya hizmetin en iyisini sunmak için gece gündüz demeden çalışıyor. Ancak birileri var ki; seçim döneminde yaşadıkları ezici hezimetin şaşkınlığını ve yanılgısını hala atlatamadılar. Bir türlü bu duygudan çıkamadılar." diye konuştu.

"ŞEHRE HİZMET ETME DERTLERİ YOK"

Karabacak, "Kastamonu’nun bu kadar çözüm bekleyen problemi varken bu safsataları ortaya atmak bu şehre yapabilecek en büyük kötülüktür. Ama onların bu şehre hizmet etmek gibi dertleri yok. Bunların derdi bu kadim şehri, bu güzel Kastamonu’yu kendi tahakkümleri altında tutmak. Bizde diyoruz ki artık o dönem kapandı. Yeni bir devir açıldı. Bu devir 155 bin hemşehrimizin şehri yönettiği bir devir. Merak etmeyin Milletin iktidarına, demokrasiye onlarda alışacak. En çokta il başkanlığı koltuğu sallanan, en çokta belediyeyi yönettikleri dönemde işe göre adam değil de adamlarına göre iş, ihale uyduran Sayın Emre Şahin alışacak. O nedenle benim Emre Şahin’e önerim 10 düşünüp, 1 laf etmesidir." diye konuştu.

"EMRE ŞAHİN GIKINI ÇIKARAMAZ"

Başkan Karabacak, "Emre Bey gerçekten Kastamonu’yu düşünüyorsa; Önce, 5 yılda duvara bahçe yapmaktan başka icraatı olmayan, belediyenin borcunu 505 milyona çıkartan, bu şehrin kaynaklarını spor kulübü ve reklam şirketleri üzerinden çarçur eden eski belediye başkanından hesap sorsun. Ben biliyorum Emre Şahin gıkını çıkaramaz. Ama biz bu hesabı Kastamonu adına sorduk, sonuçlarını da en kısa sürede hep beraber göreceğiz." diye konuştu.

"KASTAMONU ESNAFINA CAN SUYU OLACAK"

Karabacak, "Gelelim 23 Temmuz Salı günü belediyemizin gerçekleştirdiği satış ihalesine. Yıllardır 'aman Kastamonu'da kimse duymasın' diye adı ulusal olan gazetelere ilan verenler, 'aman kimse görmesin' diye kilitli kapılar ardında ihaleler gerçekleştirenler, kendi belediye başkanı 5 yılda 45 bin metrekare arsa satarken 3 maymunu oynayanlar, Kastamonu Belediyesi tarihinde ilk kez bir satış ihalesinin canlı olarak yayınlanmasını içine sindirememiş olacak ki niyet okumaya kalkmış. Merak etme Sayın Emre Şahin, o parselin satışından elde edilen kaynak, Ankara’daki ağababalarınıza yapılan para transferlerinden kendisine sıra gelmeyen Kastamonu esnafına can suyu oluyor. Belediye yönetimimizin yaratacağı her kaynak; vakıflara, reklam şirketlerine değil de kreşe, etüt merkezine, süt içemeyen çocuklarımıza harcanacak." diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Başkanı Dilek İlke Karabacak şöyle devam etti:

"Biz görevimizin ve sorumluğumuzun farkındayız. Seçim döneminde verdiğimiz her sözün de arkasındayız. Hiçbir mazeretin, bahanenin arkasına sığınmadan yuvamız Kastamonu için verdiğimiz her sözü bir bir hayata geçireceğiz. Kastamonu’da buna en yakın zamanda şahitlik edecek."