'Gazimizi kimseye yem ettirmeyiz'

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Yağcıoğlu, 'Vatan uğrunda gözünün birini, dalağını, böbreğinin birini kaybetmiş ve yıllar boyu tedavi görmüş gazimizi kimseye yem ettirmeyiz.' dedi.

  • 1017
'Gazimizi kimseye yem ettirmeyiz'

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu, belediye bünyesinde çalışan Gazi Murat Esgin'in yerinin değiştirilerek Temizlik İşleri Müdürlüğü emrine görevlendirildiğine ilişkin sitemiz köşe yazarı İzzet Sarı'nın yazısı üzerine Gazi Murat Esgin ve ailesini evinde ziyaret etti.

"TERÖR SEVİCİLERİ BELEDİYE MAKAM ODASINDA AĞIRLAMAYA BENZEMEZ"

"Bu vatana borcunu fazlasıyla ödemiş bir gaziye neyin hesabını soruyorsunuz?" diyen AK Parti Kastamonu İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu, "Belediye Başkanı Sayın Baltacı'nın ve CHP yönetiminin şunu iyi bilmesini isteriz. Kastamonu şehitler diyarıdır. Kastamonu tarihi Kurtuluş Savaşı'mıza önderlik eden kahramanlık destanlarıyla doludur. Bu vatan için kahramanca mücadele etmiş, bu uğurda gözünün birini, dalağını, böbreğinin birini kaybetmiş, aldığı yaralar sonucunda yıllar boyu tedavi görmek durumunda kalmış gazimizi kimseye yem ettirmeyiz. Bu vatanın kahramanları size büyük lokma gelir. Bu vatana borcunu fazlasıyla ödemiş bir gaziye neyin hesabını soruyorsunuz? Herkes aklını başına devşirsin. Bu işler kahraman askerimize hakaret eden, vatan hainlerinin cenazelerinde boy gösteren terör sevicileri belediye makam odasında ağırlamaya benzemez." dedi.

Yağcıoğlu şöyle devam etti:

"Kahraman Gazimizin sonuna kadar yanındayız. Konuyu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımıza taşımış durumdayız. Karar geri alınmadığı takdirde hukuki olarak konunun takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz. Parti hukukçularımız gazimizin hukuk mücadelesinde yanında olacaklardır."