'Gazi, çöp toplamaya verilemez'

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Güzel, Gazi ünvanlı birisinin çöp toplamaya verilmesinin kabul edilemez olduğunu söyledi.

  • 1011
'Gazi, çöp toplamaya verilemez'

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Av. Akif Güzel, belediyede yaşanan yer değişikliklerine ilişkin açıklamada bulundu.

Güzel, "Bir mübarek Kurban bayramını daha geride bıraktık. Ancak bu bayrama buruk giren bir çok kişi var. Bunlardan biri de Kastamonu Belediyesi personelleri. Kastamonu Belediyesinde son zamanlarda yaşanan gelişmeleri büyük bir üzüntü ve endişeyle takip ediyoruz." dedi.

"GAZİ ÜNVANLI KİŞİNİN ÇÖP TOPLAMAYA VERİLMESİ KABUL EDİLEMEZ"

Akif Güzel, "Belediye Başkanı Baltacı'nın Kurban Bayramı'nda belediye çalışanlarının yerlerini değiştirmesi ve Gazi ünvanı olan bir çalışanımızın yerini değiştirmesi kabul edilemez bir durumdur. Bu tür değişikliklerin özellikle bayram döneminde yapılması, çalışanların motivasyonunu olumsuz etkilemiş ve hizmetlerin kalitesini de tartışılır hale getirmiştir.

Gazeteci Sayın İzzet Sarı köşe yazısında belediye çalışanı Gazi Murat Esgin'in arefe günü temizlik hizmetleri çöp toplama servisine verilmesi konusunu köşe yazısına taşıdı. Bu gerçek, her Kastamonulu hemşehrimizi derinden yaralayan ve içimizi kanatan bir durumdur. Özellikle kendinden olmayan diye nitelendirdikleri belediye çalışanlarına yapılan bu zulüm katlanılmaz hale gelmiştir.

CHP Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin’in onayı ve Belediye Başkanı Baltacı’nın sözüm ona tensipleriyle belediyede kıyım devam etmektedir. Belediye çalışanlarına bayramı zehir etmek mahiyetinde olan bu kabul edilemez uygulamaları en sert şekilde kınıyoruz." diye konuştu.

"KASTAMONU HALKI HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALABİLMELİ"

Akif Güzel, "Belediye binasının makam katında bulunan ve geçmişimizi ve gururumuzu temsil eden 16 Türk Devletini simgeleyen bayrakların belediye binası makam katından kaldırılması, milli ve manevi değerlerimize yönelik apaçık bir saldırıdan başka bir şey değildir. Kastamonu, Türk milletinin birlik ve beraberliğinin sembolü olan bir şehirdir. Bu bayrakların kaldırılması, hemşehrilerimiz arasında büyük bir tepki yaratmış ve toplumsal huzuru zedelemiştir.

Belediye hizmetlerinde yaşanan aksaklıklar, başarısızlıklar ve verilen sözlerin yerine getirilmemesi de dikkatle izlediğimiz durumların başında gelmektedir. Temizlik, altyapı, ulaşım gibi temel hizmetlerdeki yetersizlikler, halkımızın günlük yaşamını zorlaştırmakta ve belediyeye olan güveni sarsmaktadır. Bu sorunların çözümü için acilen etkili ve kalıcı adımlar atılması gerekmektedir.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı olarak, belediye yönetiminde yaşanan bu olumsuzlukları kabul edilemez buluyoruz. Kastamonu halkının hak ettiği hizmeti alabilmesi için daha etkili ve şeffaf bir yönetim anlayışına ihtiyaç duyulmaktadır. Belediye Başkanı Baltacı'yı, aklını başına alması konusunda uyarıyor, halkımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını dikkate alarak, daha adil ve sorumlu bir yönetim sergilemeye davet ediyoruz." diye konuştu.