Belediye, büyük zaferin 102'inci yılını kutladı

Kastamonu Belediyesi, büyük zaferin 102. yıl dönümünü büyük coşkuyla kutladı.

  • 1000
Belediye, büyük zaferin 102'inci yılını kutladı

Kastamonu Belediyesi, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı için kutlama programı düzenledi. Kışla Parkı’ndan başlattığı fener alayına ve ünlü sanatçı Feridun Düzağaç’ın sahne aldığı belediye meydanındaki halk konserine Kastamonulular büyük ilgi gösterdi.

Belediye, büyük zaferin 102'inci yılını kutladı

Kastamonulular, Belediye Meydanı’nda İlkdem Dans Topluluğu’nun gösterisi ve sevilen sanatçı Feridun Düzağaç’ın birbirinden güzel şarkılarıyla unutulmaz bir zafer akşamı yaşadı.

"30 AĞUSTOS BİZE CUMHURİYETİN MİRASIDIR"

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına yoğun katılım sağlayan Kastamonululara teşekkür eden Belediye Başkanı Hasan Baltacı, "30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Bu yıl 30 Ağustos’un 102. yılını kutluyoruz. 30 Ağustos bize Cumhuriyetin mirasıdır. Bize bu güzel Cumhuriyeti bırakanları sizlerin huzurunda saygıyla, sevgiyle, minnetle, özlemle anıyorum. Atatürk’ün Kastamonu’ya Gelişi, Şapka ve Kıyafet İnkılabı ile 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için yapmış olduğumuz etkinliklerde emeği geçen tüm arkadaşlarıma, tüm kamu kurumlarımıza ve bizleri bu etkinliklerde yalnız bırakmayan siz değerli hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye, büyük zaferin 102'inci yılını kutladı

"CUMHURİYET’E DAHA FAZLA SAHİP ÇIKMALIYIZ"

Konserde Kastamonululara seslenen sevilen sanatçı Feridun Düzağaç, Cumhuriyet’e daha fazla sahip çıkılması gerektiğini söyleyerek, Belediye Başkanı Hasan Baltacı’ya Kastamonulularla kendilerini buluşturduğu için teşekkür etti.

Düzağaç, "Değerli başkan güler yüzlü genç ve sahnedeki müzisyenleri tebrik etmeyi ihmal etmeyen çok zarif bir başkan. Sizlerle burada olmak bizler için çok güzel o yüzden sizler bize teşekkür ettikçe biz mahcup oluyoruz." dedi.

Belediye, büyük zaferin 102'inci yılını kutladı