Aşıkoğlu ve Tot ailesinin mutlu günü

Sena Aşıkoğlu ve Mehmet Tot çifti, geniş katılımlı düğün töreniyle dünyaevine girdi.

  • 2742
Aşıkoğlu ve Tot ailesinin mutlu günü

Şehrimizin tanınmış esnaflarından Tahir ve Şahizer Kızılkaya ile emekli öğretmenler Gülseren ve Yılmaz Aşıkoğlu’nun torunları, İl Sağlık Müdürlüğü başhemşirelerinden Perihan Kızılkaya ve sağlık memuru Hakan Aşıkoğlu’nun kızları, Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi mezunu ve halen Sevgi Evlerinde Çocuk Gelişim Uzmanı olarak görev yapan Sena Aşıkoğlu ile Belediye personellerinden Kenan Tot ve ev hanımı Fatma Tot'un oğulları belediye personeli Mehmet Tot, görkemli düğün töreni ile dünyaevine girdi.

Aşıkoğlu ve Tot ailesinin mutlu günü

Çiftin nikahını Belediye Başkanı Hasan Baltacı kıydı. Gelinin nikah şahitliğini fizyoterapist Büşra Yıldız yaparken, damadın ise eski Belediye Başkanı Tahsin Babaş yaptı. Evlilik cüzdanını geline veren Başkan Baltacı, genç çifte mutluluklar diledi.

Nikahta, Belediye Başkanı Hasan Baltacı ile eski Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın espirili konuşmaları kahkahalara neden olurken ikili arasındaki samimiyet gözlerden kaçmadı.

Pırlanta Düğün Salonu'nda dün akşam yapılan düğün törenine, çiftin yakınları, kamu kurumu çalışanları, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda davetlinin katıldığı görüldü.

Haber: Özay Dernek